Excite

Witte laptop van Dell: moeilijk te vinden? Een witte raaf?

Laptops: alle kleuren van de regenboog?

Een laptop in een klassieke kleur is makkelijk te vinden. Bij elk merk vind je wel een zwarte of grijze. Omdat je na enige tijd de gewoonte aanneemt om je laptop op alle mogelijke plekken te gebruiken, vind ik een donkere kleur het handigst. Hoef je niet zo nodig elke keer de boel schoon te maken! Uit ervaring zul je leren dat een laptop stof aantrekt: komt zeker door de warmte?

Behalve wit?

Maar wil je per se een witte laptop dan is het aanbod toch redelijk beperkt. Mijn 'versleten en uitgeleasde' laptop was van het merk Dell en ik was daar best tevreden over. Dus toen ik van de baas een nieuwe mocht uitkiezen, was de keuze snel gemaakt: opnieuw een Dell maar dan een 'opvallend' witte deze keer! Een mens wil ook wel eens iets anders toch?

Gelukkig heeft Dell een uitgebreid kleurenpalet: (Jet) Black, Espresso, (Midnight) Blue, (Ruby) Red, (Bubblegum) Pink, (Sunshine) Yellow, (Alpine) White en (Spring) Green. Weliswaar kun je niet elk model in elke kleur krijgen: het is een beetje zoeken en passen. Als je niet oppast, ben je meer met de kleur bezig dan met de technische specificaties en die zijn toch ook wel van belang...

Witte Dell uit de Design studio

Een tussenoplossing voor je witte laptop zoektocht: Dell heeft ook een zogenaamde 'Design studio'. Daar kun je een 'cover naar wens' bestellen die je kunt kiezen uit meer dan 130 designs! De (bijna witte?) cover kost je dan 98 euro extra. Goed idee van Dell!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020