Excite

Winnen dankzij een Wordfeud cheat

Ken je het spelletje Wordfeud al? En verbaas je je er ook wel eens over dat je tegenstander steeds de meest wonderlijke woorden bedenkt en daarmee ontzettend veel punten scoort? Dan is de kans groot dat die een Wordfeud cheat gebruikt. Niet helemaal eerlijk en voor de tegenstander ook niet zo leuk, dus houd het gebruik vooral voor jezelf!

De beste Wordfeud cheats

Er zijn verschillende Wordfeud cheat programma's. Een van de beste programma's is Scrabulizer. Dit programma is te downloaden via de App Store en is erg intelligent. Eerst maak je een foto van het bord waar je mee bezig bent en daarna laad je dat in de app. Vervolgens leest de Scrabulizer het bord in en kijkt het waar jij je letters kwijt kunt. Bovendien krijg je meteen te zien voor welke zet je de meeste punten krijgt. Dat is natuurlijk de beste keuze.

Wordfeudwoorden

Vind je dit te veel gedoe en wil je maar een klein beetje geholpen worden, dan kun je op internet de website Wordfeudwoorden opzoeken. Daar voer je de letters in waarvan je een woord wilt vormen en vervolgens krijg je een lijst met mogelijkheden. Dit systeem houdt geen rekening met wat er al op het bord ligt, dus je zult hier zelf verschillende combinaties moeten proberen. Ook vind je hier lijsten met tweeletterwoorden en woorden met onhandige letters, zoals de y en de x.

Wordfeudhelp

Tot slot is Wordfeudhelp een goede site om woorden te vinden. Ook hier vul je je letters in en krijg je een aantal opties. Het voordeel van deze site is dat je ook blanco letters kunt meenemen, door een vraagteken tussen de andere letters te plaatsen.

Probeer het ook zonder Wordfeud cheat

Hoewel het natuurlijk erg leuk is om steeds te winnen, is het voor je tegenstanders wel net zo leuk als je ook eens zonder Wordfeud cheat probeert te winnen. Gebruik de tool om nieuwe woorden op te doen, maar laat de tool niet altijd jouw spelletjes spelen. Dan zal het ook niet zo moeilijk zijn om tegenstanders te blijven vinden!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020