Excite

Wordt het de iPhone 4S, of toch een nieuwer model?

De iPhone 4S werd groots gepresenteerd en redelijk ontvangen. Hoewel er toch een hoop Apple fans op de iPhone 5 hadden gehoopt, bleek de iPhone 4S enkel een geüpdate versie te zijn van de iPhone 4. Enkele maanden na de introductie van het laatste speeltje van Apple komen er steeds meer klachten van gebruikers van de iPhone 4S. Moeten we dan toch wachten op een nieuwere editie?

iPhone 4S: slecht ontvangst

De meest gehoorde klacht over de iPhone 4S is dat de ontvangst nogal wat te wensen over laat. Mensen klagen op de website van Apple over ruis, gekraak en echo's als ze in een telefoongesprek zitten. Bij sommige bellers is er helemaal geen geluid. In eerste instantie werd er gedacht dat het aan de providers lag, maar nu er uit verschillende landen dezelfde klachten komen is dat scenario van tafel geveegd. Waarschijnlijk gaat het om een probleem in de software of de hardware van de telefoon.

iPhone 4S: batterij

De levensduur van de batterij van de iPhone 4S is niet om over naar huis te schrijven. Van de Apple telefoons is bekend dat de batterijen het maar kort volhouden, maar de belofte van de iPhone 4S was dat daar een oplossing voor kwam. Helaas blijkt niets minder waar. Door de vele apps die tegelijk draaien op de telefoon slurpt het apparaatje energie. Apple was snel met het toegeven van dit probleem en heeft gevonden dat het probleem in een aantal bugs zit.

Geel scherm van iPhone 4S

In de eerste drie dagen na de introductie van de iPhone 4S werden maar liefst vier miljoen exemplaren verkocht. Een klacht was overal hetzelfde: het scherm is gelig. Sommigen suggereren dat het door een goedkope lijmsoort komt die is gebruikt om de kosten te drukken van de telefoon. Anderen geloven dat het scherm in zijn geheel minder duidelijk is dan bij de iPhone 4. Misschien ook een gevolg van de lagere productiekosten?

Hand op de knip?

De gebruikersproblemen van de iPhone 4S zijn wellicht kinderziektes. Latere versies van de Apple telefoon hoeven niet dezelfde foutjes te bevatten. Wat veel Apple gebruikers de fabrikant niet kunnen vergeven, is het gevoel dat de iPhone 4S is ontwikkeld om een handreiking te doen naar de hype rondom het merk en niet om te vernieuwen. De iPhone 4S is niet veel beter als zijn voorganger, maar wel veel goedkoper geproduceerd. Willen we daar in de toekomst voor blijven betalen?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020