Excite

World of Warcraft uitspelen zonder kills

Pacifisten heb je overal. Zelfs in, geloof het of niet, World of Warcraft. De speler Everbloom heeft namelijk het hoogst haalbare level 85 bereikt, zonder ook maar iets of iemand te doden. En dat is een hele knappe prestatie, aangezien World of Warcraft toch echt bedoeld is om je tegenstanders en andere wezens van het virtuele leven te beroven.

Op die manier kom je ook aan je punten om in levels omhoog te gaan. Des te vreemder is de prestatie van Everbloom. Want hoe krijg je punten zonder kills te maken? De afgelopen vijf maanden heeft de vredelievende speler niets anders gedaan dan kruiden plukken, botten opgraven en de donkere bossen van Azeroth ontdekken.

Want ook op die manier krijg je punten. Erg snel gaat dat niet, en daarom zien de meeste spelers deze taken als langdradig, saai en absoluut niet de moeite waard. Zo niet de speler achter Everbloom. Sterker nog, de World of Warcraft-speler raadt het zijn collega's van harte aan: ''Ik heb zoveel nieuwe dingen gezien met Everbloom dat ik het echt leuk vond verder te spelen met dit karakter, en elk nieuw level voelde als een topprestatie!''

Dus voor de echte World of Warcraft-speler die van een uitdaging houdt: trek de stoute schoenen (nou ja, vredelievende schoenen in dit geval) eens aan en ruil je zwaard in voor een kompas. Ook zonder geweld kun je ver komen.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020