Excite

‘XBox 360 integreert PayPal’

Vanaf deze lente moet het ook mogelijk zijn om spellen en mogelijkheden in de online omgeving van je Xbox 360 met Paypal te betalen. Deze optie zou geïntegreerd worden in de nieuwste update. Op dit moment kunnen de Xbox-live abonnementen en de te downloaden games alleen betaald worden met speciale puntenkaarten of creditcards.

Volgens een uitgelekt document zou hier binnenkort verandering in komen en moet er een Paypal-optie worden aangemaakt die het in ieder geval voor gebruikers buiten Amerika makkelijker moet maken om spellen te kopen of gebruik te maken van de betaalde online mogelijkheden. Naar verwachting zal de nieuwe optie eind deze maand worden uitgebracht.

Voor Paypal is dit natuurlijk goed nieuws. Vorige maand maakte het bedrijf al bekend dat mobiel betalen een enorme vlucht nam, wat een goede ontwikkeling bleek voor de omzet van het bedrijf.

De update die dan gepland staat, brengt nog meer dan alleen deze nieuwe betaalmogelijkheid. Ook zou de update ondersteuning bieden voor een disc in een nieuw format, dat volgens de geruchten een veel groter opslaggeheugen zou hebben dan bijvoorbeeld dvd’s. Ook zou de nieuwe disc een zeer goede kopieerbeveiliging hebben. Deze disc moet echter nog verder ontwikkeld worden en de eerste spellen op dit soort schijfjes zullen waarschijnlijk pas later dit jaar verschijnen.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020