Excite

Sociaal gamen met Xbox 360 Live

De Xbox 360 Live kan je meer dan alleen gamen. Voorheen kon je alleen gamen of met andere mensen die in je huiskamer waren. Met Xbox 360 Live krijg je een nieuw sociaal leven bij. Wat zijn de nieuwe online mogelijkheden van Xbox 360 Live? Wat zijn de voordelen van het nieuwe Xbox 360 Live?

Xbox 360 Live: gamen met iedereen

De makers van Xbox 360 Live hebben het gebruik zo aantrekkelijk mogelijk proberen te maken. Van de toegankelijkheid van games tot aan het onderhouden van je sociale netwerk.

Trailers en demo's

Met Xbox 360 Live heb je toegang tot het internet. Hierdoor is het mogelijk online games in je Xbox te laden. De games vind je op de online community. Wanneer je niet zeker bent of een game helemaal iets voor jou is, biedt Xbox trailers en gamedemo's. De trailers geven je een korte indruk van de game. Als je nog twijfelt na het zien van de trailer, dan kan je een gratis gamedemo spelen. Zo kan je een beetje oefenen en testen of de game bij jou past. Zodra je helemaal om bent, kan je de game met gemak aanschaffen.

Samen gamen

Ook hoef je nooit meer alleen te zijn tijdens het gamen. Met de online community van Xbox 360 Live kan je altijd mensen vinden waarmee je kan gamen. Met Xbox Live Party kan je samen met vrienden en familie gezellig gamen of samen een film kijken. Tijdens het gamen kan je ook gezellig met ze kletsen via de video, voice en text mogelijkheden. Met Xbox 360 Live houd je ook contact met je vrienden op Facebook of followers op Twitter.

Gamen en vrienden komen dichterbij met Xbox 360 Live

Met de internetmogelijkheden van Xbox 360 Live kan je online trailers bekijken, heb je toegang tot gratis gamedemo's of de games meteen inladen in de Xbox. Met je familie en vrienden of online gamers kan je de game spelen. De sociale mogelijkheden zijn uitgebreid met Xbox 360 Live door verbinding met Facebook, Twitter of gewoon chatten, met video, voice of text. Xbox 360 Live maakt gamen toegankelijker en brengt je sociale netwerk dichterbij.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020