Excite

Games voor de Xbox Kinect

Vind leuke games voor de Xbox Kinect. Je hebt talloze games die op de Kinect kunt spelen. Vind hier wat voorbeelden.

Wat is de Xbox Kinect?

De Xbox Kinect is een manier van gamen zonder een controller te gebruiken. Er wordt een soort camera gebruikt die reageert op je bewegingen. De Kinect is dus een manier om lekker actief te gamen.

Zumba Fitness

Nu kun je ook Zumbadansen vanuit je eigen huis. Het spel bevat leuke muziek en interessante dansmogelijkheden. Zumba is leuk om te doen en het spel is dan ook een echte aanrader voor mensen die graag bewegen.

Dance Central

In Dance Central is het de bedoeling om leuk mee te dansen op bekende nummers. Je hebt verschillende nummers waar je uit kunt kiezen en het is ook mogelijk de moeilijkheidsgraden om het altijd interessant te houden.

Fighters Uncaged

Fighters Uncaged is een spel waarbij je moet vechten. Omdat het op de Kinect wordt gespeeld ben je echt allerlei vechtbewegingen aan het maken en dit maakt het spel interessant en realistisch.

Kinectimals

Kinectimals is een spel waarbij je een dier kunt verzorgen. De bewegingen die je maakt zijn belangrijk voor de opvoeding van het dier. Voed je eigen woeste tijger op en speel spelletjes met het dier om een betere band te krijgen.

Sonic Freerider

Sonic Freerider is een spel dat ook speciaal voor de Kinect is gemaakt. Je staat op een hooverbord en moet door middel van de bewegingen die je maakt de levels zien te halen. Sonic, de blauwe egel, speelt de hoofdrol in dit spel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020