Excite

Yoga vs. Alcohol

Yoga helpt je bij een gezonde levensstijl. Alcohol doet het tegenovergestelde. Merkwaardig genoeg vertonen de twee toch wel een aantal gelijkenissen. Dat beweert tenminste een blog op kllproject.en. Ze vergeleken de foto's van dronken en slapende mensen in vreemde posities met bekende yoga-houdingen. De blog is sinds de lancering een enorm succes.

Zo zal je op de blog bijvoorbeeld de Brug (ook wel de Setu Bandha Sarvangasana) tegengekomen, die ook over een kapotte stoel uitgevoerd kan worden. Andere dronken mensen voeren de Kat (Marjaryasana), het Kind (Balasana) en de Dolfijn uit.

Bizarre situaties op internet zetten is de mode aan het worden. Op facebook was vorige maand een enorme belangstelling waar te nemen voor de "Lying Down Game". Dat was een spel waarin mensen een foto van zichzelf maken, liggend op de grond in een zo bizar mogelijke situatie. Er werden foto's gemaakt op daken, bagagerekken, voor tanks en zelfs in de motor van een jumbojet. Naar eigen zeggen waren deelnemers het moe altijd dezelfde vakantiekiekjes op facebook te zien.

Afbeelding: >Kllproject.en

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021