Excite

Zalando organiseert prijs voor bloggers

Webwinkel Zalando organiseert een prijs voor bloggers met een modewebsite. De zogenaamde mode bloggers kunnen in andere landen al rekenen op een award, bijvoorbeeld in Zweden en in Duitsland. Zalando gaat dit najaar ook de beste Nederlandse blogger belonen met een leuke prijs.

Mode bloggers

Volgens Zalando zijn de prijzen voor mode bloggers belangrijk om talent onder de bloggers te stimuleren. De afgelopen jaren zijn modeblogs namelijk steeds populairder geworden. Ze bieden dagelijks inspiratie aan duizenden bezoekers. Bovendien zijn de mode bloggers voor (web)winkels een goed middel om liefhebbers van kleding en accessoires met hun producten te bereiken. Barbara Franzreb van Zalando onderstreept dat: “Ze versterken ons imago en maken Zalando toegankelijk door op een creatieve en verrassende manier onze kleding te tonen.”

Juryprijs en publieksprijs

Er zijn twee blog prijzen van Zalando: de publieksprijs en de juryprijs. Om kans te maken op de publieksprijs moeten mode bloggers ervoor zorgen dat zoveel mogelijk van hun lezers op zijn of haar blog stemmen. De vier bloggers met de meeste stemmen mogen door naar de volgende ronde. De winnaar van de juryprijs wordt door een speciaal geselecteerde jury bepaald. Op basis van creativiteit, originaliteit en het bereik van het blog wordt een winnaar bekend gemaakt. Wie er in de jury plaatsnemen is nog niet bekend.

Stemmen op bloggers

Stemmen op de prijs voor bloggers van Zalando kan van 1 tot en met 31 augustus. De winnaar wordt op 1 oktober bekend gemaakt. De prijzen die de mode bloggers kunnen winnen zijn onder andere een jaar lang gratis winkelen bij Zalando en een gastblog op de website. Door te stemmen maak je kans op een waardebon van de webwinkel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020