Excite

Zelf een kalender maken is niet moeilijk!

Zoek je een interessant cadeau maar wil je niet veel geld uitgeven? Maak het zelf! Een idee is een leuke kalender met foto's die iets betekenen voor degene aan wie je het cadeau geeft. Een kalender zonder foto's is ook handig, ook om zelf bij de hand te hebben!

Nu heb je twee mogelijkheden: ofwel prul je uren met word, ofwel maak je gebruik van een van de onderstaande websites. Zo zit je kalender snel in elkaar. De gemakkelijkste website is Free Photo Calendar. Het resultaat is een PDF per maand. Wel blijft de maand in het Engels staan.

Geef je niet zoveel om de foto's en wil je gewoon een kalender waarop je je eigen speciale data weer kan geven, gebruik dan E-Printable Calendars. Alle mogelijke kalenders tot en met 2015 zijn in een wip gemaakt. Vind je deze kalender een beetje te groot, dan zal je Compact Calendar Creator een leuke site vinden.

Het kan ook nog mooier en compacter, met de 12-zijdige kalender. Eerst duid je het gewenste jaar aan. Als je voor PDF kiest, krijg je het bestand gegarandeerd open. Wil je zelf data aanduiden, dan moet je voor PostScript kiezen. Het resultaat, na wat knutselen, is een perfecte "dodecaëder". Maak je ze allemaal, dan heb je voor volgend jaar alvast vijf kalenders!

Afbeelding: Flickr, gebruiker Joe Lanman

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020