Excite

Zelf online kaarten maken doe je gratis

Zelf online kaarten maken kan gratis op verschillende websites. Kaarten maken en dan sturen naar je geliefde, een vriend(in), familie of kennissen doe je nu eenmaal het gemakkelijkste online. Zo maak je een echte of digitale kaart zo persoonlijk als je zelf wilt.

Op verschillende websites kun je gebruikmaken van bestaande lay-outs voor je kaarten. Deze lay-outs heb je in diverse thema's. Zo is er een liefdesthema, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, en heb je thema's als dieren, winter, geboorte en feest.

Op andere websites kun je je e-card of echte kaart personaliseren door een eigen foto te uploaden. Maak bijvoorbeeld je kerstkaarten of uitnodigingen voor je verjaardag eens met een eigen foto en verstuur hem online. Je kunt er een leuke, persoonlijke e-card van maken of je kunt de kaart naar echte adressen versturen, afhankelijk van je budget.

Er zijn ook websites waar je zelf online kaarten kunt maken waar je gratis of betaald muziek kunt toevoegen. Kies bijvoorbeeld het favoriete nummer van degene naar wie je de kaart gaat versturen. Zowel met e-cards als met echte kaarten is dit mogelijk, al is het laatste vaak een stuk prijziger. Dit kan natuurlijk wel ideaal zijn voor een speciale gelegenheid.

Heb je geen inspiratie voor het zelf maken van je kaart? Doe dan gratis inspiratie op! Op websites waar je zelf je kaart kunt maken, zie je vaak ook voorbeelden van anderen die hier een kaart hebben ontworpen. Zoek eens in de verschillende thema's en binnen mum van tijd heb je ook een idee voor jouw kaart.

Kun je echt geen kaart bedenken? Kies dan uit het assortiment bestaande kaarten een kaart die precies bij de ontvanger past. Schrijf hier je persoonlijke tekst op en je hebt net zo goed een originele kaart.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020