Excite

Zet jezelf op de cover van een tijdschrift

Als je altijd al op de voorpagina van een tijdschrift had willen staan, is dit je kans. Met de website WriteOnIt kan je jezelf op de cover van verschillende tijdschriften zetten, maar kan je ook teksten toevoegen, fotomontages maken en je eigen gezicht op dat van een beroemdheid plakken. Met een goede foto en wat creativiteit kan je op deze site erg ver komen. Helaas heb je weinig te zeggen over plaatsing en transparantie, maar dat houdt van de andere kant wel in dat je razendsnel een leuk resultaat hebt.

Eerst ga je naar Write On It. Registreren hoeft niet en het gebruik is gratis. Vervolgens kies je onderin wat voor een foto je wil. Naast je eigen foto op covers van tijdschriften zetten, kan je ook foto's op koffiekoppen, schoolborden, schildersezels en valse spiegels zetten, onder andere. Onze favoriet is de tijdschriftenfunctie. Je uploadt een foto en die komt op de achtergrond terecht van Time, Rolling Stone, Glamour, Wired of Playboy (of Playgirl). Vervolgens bedenk je nog een leuke titel en ondertitel.

Het resultaat kan je opslaan op je computer of naar iemand e-mailen. Je kan ook je creatie rechtstreeks op Facebook of Windows Live Spaces zetten. Als je wil, kan je je foto ook publiek maken zodat andere gebruikers erop kunnen stemmen.

Link bij het artikel: Write On It

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020